Ünal Karaman Sosa / Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın tatlı sıkıntısı - Spor ... : Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını.

Ünal Karaman Sosa / Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın tatlı sıkıntısı - Spor ... : Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını.. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile eski günlerini hatırlatıyor. Ünal karaman gibi 8 numaralı formayı giyen sosa, tecrübeli teknik adamla ile çok iyi bir iletişim kurdu. Bazen kendimizi olduğumuzdan çok daha iyi görebiliyoruz. 343 kez topla oynayan arjantinli 249 pasın 210'nu isabetli yaptı. Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman, sosa ve pereira'nın kaptanlığı gündeme gelmişti.

Kendisiyle konuştuk ve pereira da istediği için sosa birinci kaptanımız. Ünal karaman, jose sosa ikilisi burada köpekleri sevdi. Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman, ziraat türkiye kupası'nda oynanan ümraniyespor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kangal köpeği uzmanı hüseyin yıldız'ın daveti üzerine merkeze giden karaman ve sosa, tesisi gezip dünyaca ünlü sivas kangal köpeklerini. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile eski günlerini hatırlatıyor.

Ünal Karaman ve Sosa Kangal çiftliğinde
Ünal Karaman ve Sosa Kangal çiftliğinde from resim.haber61.net
Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman, kaptanlık konusuna değinerek, sosa'nın kaptanlığını pereira istedi değerlendirmesinde bulundu. Pereira için bir beklenti vardı. Ünal karaman, jose sosa ikilisi burada köpekleri sevdi. Kendisiyle konuştuk ve pereira da istediği için sosa birinci kaptanımız. Sosa bu sezon ilk 4 maçta topla en çok oynayan oyuncu oldu. Jose sosa'ya ünal karaman dokunuşu. Trabzonspor'da ünal karaman, fenerbahçe maçında sahaya kaptan olarak çıkacak olan jose sosa ile yakından ilgileniyor.

İyi de oynuyor, sorumluluğunun da farkında.

#trabzonspor'un efsanesi olan ünal karaman, jose sosa'dan da kendi gibi bir efsane çıkartıyor. Jose sosa'ya ünal karaman dokunuşu. Arjantinli yıldız, sezon boyunca sorumluluk alıp, başarısıyla öne çıktı. Bazen kendimizi olduğumuzdan çok daha iyi görebiliyoruz. Ünal karaman, kamp döneminde sakatlanan sosa ile bire bir ilgilenerek moral verdi. 343 kez topla oynayan arjantinli 249 pasın 210'nu isabetli yaptı. .yapabilen sosa, ünal karaman ile çalışmaya başladığı günden beri ise görev aldığı maçlarda 7 gol, 8 sosa ise ilk kez trabzonspor'da 8 numaralı formayı giymeye başladı. İyi de oynuyor, sorumluluğunun da farkında. Kendisiyle konuştuk ve pereira da istediği için sosa birinci kaptanımız. Bazen kendimizi olduğumuzdan çok daha iyi görebiliyoruz. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Pereira için bir beklenti vardı.

Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Kendisiyle konuştuk ve pereira da istediği için sosa birinci kaptanımız. Jose sosa'ya ünal karaman dokunuşu. 34 yaşındaki futbolcu takımı sahiplendi. Eksiklere rağmen hazırlık maçlarında fazla görev vermeyerek risk etmediği oyuncusunu sezona hazırlayan karaman.

Karaman ve Kaptan Sosa Soruları Yanıtladı
Karaman ve Kaptan Sosa Soruları Yanıtladı from www.haberts.com
Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman, kaptanlık konusuna değinerek, sosa'nın kaptanlığını pereira istedi değerlendirmesinde bulundu. Pereira için bir beklenti vardı. Ünal karaman, ligde yenilgisiz yoluna devam ettiklerini ve avrupa ligi'nde gruplara kaldıklarını hatırlatarak emre ve sosa çok deneyimli oyuncular. Trabzonspor'da ünal karaman, fenerbahçe maçında sahaya kaptan olarak çıkacak olan jose sosa ile yakından ilgileniyor. Arjantinli yıldızla kısa bir görüşme yapan karaman, artık omuzlarındaki yük. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Bazen kendimizi olduğumuzdan çok daha iyi görebiliyoruz.

Ünal karaman, jose sosa ikilisi burada köpekleri sevdi.

.yapabilen sosa, ünal karaman ile çalışmaya başladığı günden beri ise görev aldığı maçlarda 7 gol, 8 sosa ise ilk kez trabzonspor'da 8 numaralı formayı giymeye başladı. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ünal karaman ile adeta kendini buldu. Pereira için bir beklenti vardı. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Arjantinli yıldız, sezon boyunca sorumluluk alıp, başarısıyla öne çıktı. Ünal karaman gibi 8 numaralı formayı giyen sosa, tecrübeli teknik adamla ile çok iyi bir iletişim kurdu. Bu başarının emektarlarından bir tanesi de jose sosa oldu. Ünal karaman ve takımı pozitif futbolla alkışları topladı. 34 yaşındaki futbolcu takımı sahiplendi. Mücadelenin ardından trabzonspor teknik direktörü ünal karaman önemli değerlendirmelerde bulundu. İkisi de şapka çıkartılacak performans sergiledi. #trabzonspor'un efsanesi olan ünal karaman, jose sosa'dan da kendi gibi bir efsane çıkartıyor.

Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ünal karaman ile adeta kendini buldu. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Arjantinli yıldızla kısa bir görüşme yapan karaman, artık omuzlarındaki yük. Saha içerisinde sorumluluk almaması nedeniyle eleştirilen sosa, ünal karaman'ın sisteminde ilk 4 haftalık trabzonspor'da geçen sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan jose sosa, bambaşka. Ünal karaman, jose sosa ikilisi burada köpekleri sevdi.

Ünal Karaman, Onazi ve Sosa'yı işaret etti
Ünal Karaman, Onazi ve Sosa'yı işaret etti from www.marat10.com
Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman, ziraat türkiye kupası'nda oynanan ümraniyespor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. İşte ünal karaman'ın ve #sosa'nın sahada ortaya koyduğu. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile eski günlerini hatırlatıyor. İkisi de şapka çıkartılacak performans sergiledi.

Ünal karaman, ligde yenilgisiz yoluna devam ettiklerini ve avrupa ligi'nde gruplara kaldıklarını hatırlatarak emre ve sosa çok deneyimli oyuncular.

Bu başarının emektarlarından bir tanesi de jose sosa oldu. 34 yaşındaki futbolcu takımı sahiplendi. Trabzonspor'da ünal karaman, fenerbahçe maçında sahaya kaptan olarak çıkacak olan jose sosa ile yakından ilgileniyor. Eksiklere rağmen hazırlık maçlarında fazla görev vermeyerek risk etmediği oyuncusunu sezona hazırlayan karaman. Pereira için bir beklenti vardı. Sosa bu sezon ilk 4 maçta topla en çok oynayan oyuncu oldu. İşte ünal karaman'ın ve #sosa'nın sahada ortaya koyduğu. 34 yaşındaki futbolcu takımı sahiplendi. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ve 8 numaralı formayı giyen teknik direktör ünal karaman ile yakaladığı uyumla performansını. Saha içerisinde sorumluluk almaması nedeniyle eleştirilen sosa, ünal karaman'ın sisteminde ilk 4 trabzonspor'da geçen sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan jose sosa, bambaşka bir kimliğe. Ünal karaman, kamp döneminde sakatlanan sosa ile bire bir ilgilenerek moral verdi. Arjantinli yıldız, sezon boyunca sorumluluk alıp, başarısıyla öne çıktı. Trabzonspor'un arjantinli futbolcusu jose sosa, futbolculuk döneminde kendisi gibi orta saha oyuncusu olan ünal karaman ile adeta kendini buldu.

Kendisiyle konuştuk ve pereira da istediği için sosa birinci kaptanımız ünal karaman. Ünal karaman, kamp döneminde sakatlanan sosa ile bire bir ilgilenerek moral verdi.
banner